Get Adobe Flash player

.

.

.

.

.

.

.

HB Body L.P.Plus Soft - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Полиестерен шпахтел кит подходящ за метални,дървени и полиестерни повърхности.Дребнозърнест и същевременно с добри запълващи качества,съхне бързо,шлайфа се лесно с шкурка P80 - P120 и образува гладка повърхност без шупли и пори.

Цвят - Бежов

HB Body Alu - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Двукомпонентен полиестерен шпахтел кит съдържащ алуминий,който придава на материала изключителна устойчивост на вибрация и при дебел слой.Подходящ за метални и дървени повърхности.Бързо съхне (20 - 30 минути),шлайфа се лесно с шкурка P80 - P120.Образува гладка повърхност без шупли.

Цвят - Сребърен

HB Body Soft - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Двукомпонентен шпахтел кит подходящ за метали,дървени и полиестерни повърхности.Дребнозърнест и същевременно с добри запълващи качества,съхне бързо,шлайфа се лесно с шкурка P80 - P120 и образува гладка повърхност без шупли и пори.

Цвят - Бежов

HB Body Fiber - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Полиестерен двукомпонентен шпахтел кит със съдържание на стъклени нишки за запълване и изравняване на кухини.Също така подходящ за запълване на корозирали повърхности.Лесно се нанася,бързо съхне и лесно се шлайфа с шкурки P180 - P120.Образува здрава,еластична и гладка повърхност без шупли.

Цвят - Зелен

HB Body Fine - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Фин кит стопер за малки поправки върху метални повърхности.Осигурява гладка повърхност готова за следващи покрития.Лесно се шлайфа с шкурка P150 - P400.Може да се използва за поправка на пластмасови брони.

Цвят - Бял

HB Body Pro Soft Plus - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Двукомпонентен шпахтел кит подходящ за метални,дървени и полиестерни повърхности.Дребнозърнест и същевременно с добри запълващи качества,съхне бързо,шлайфа се леснос шкурка P80 - P120 и образува гладка повърхност без шупли и пори.

Цвят - Бежов

HB Body Uni Fine - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Двукомпонентен фин полиестерен кит стопер,подходящ за всички видове метални (галванизирани,обикновени,хром).Също подходящ за пластмасови брони (с изключение на полиетилен) полиестерни повърхности и стари боядисани повърхности.Лесно се нанася и много лесно се шлайфа с шкурка P150 - P400.Създава една отлична повърхност без шупли и не запълва шкурката.Съхне добре,както в нормални условия,така и принудително с инфраред лампи.

Цвят - Бежов

HB Body Uni Soft - Полиестерен кит

Цена

Област на приложение

Универсален полиестерен двукомпонентен шпахтел кит,подходящ за всички видове метали (алуминий,нераждаеми,галванизирани и обикновени метали).Може да се ползва и за дървени и полиестерни повърхности.Съхне бързо (20 - 30 минути).Шлайфа се лесно с шкурка P80 - P120.Образува идеална повърхност без шупли.

Цвят - Бежов